Pe patine în cartierul lui Moș Crăciun – Patinoar Târg de Crăciun Tunari

Patinoare de agrement 250 m² – 1800 m².

Patinoar Tunari

De dragul amintirilor iernilor de altădată, ne-am propus să redăm magia sărbătorilor în fiecare colț al României în care iarna nu și-a făcut simțită prezența. Iar cel mai bun mod de a ne îndeplini misiunea este să aducem patinajul mai aproape de iubitorii sporturilor de iarnă. 

Dacă ne gândim la sezonul de iarnă 2022-2023, un eveniment care a adus atmosfera de sărbătoare în inima Tunari-ului este chiar Târgul de Crăciun, așteptat cu mare nerăbdare de la mic, la mare. Pe lângă căsuțele cu obiecte tradiționale, cadouri în ton cu sărbătorile de iarnă, dar și produsele alimentare cu specific acestei perioade a anului, o atracție cu adevărat specială care a adus zâmbete pe chipurile tuturor a fost patinoarul.

Cu o suprafață de 750 m², patinoarul mobil Perfect Ice s-a integrat excelent în spațiul inițial dedicat Teatrului de Vară și s-a menținut în condiții optime pe toată durata târgului, începând cu 1 Decembrie 2022 și până în data de 8 Ianuarie 2023. Patinoarul de la Târgul de Crăciun din Tunari a fost un proiect de mare succes prin care am adus bucuria iernii mai aproape de locuitorii orasului Tunari, „în cartierul lui Moș Crăciun… un adevărat tărâm magic”, după cum a fost el denumit.

Pe lângă activitățile de peste an, prin patinoarele mobile și modulare în regim de închiriere în orice oraș putem crea un cadru de poveste, fie că este vorba de incinta unui mall, fie că vorbim de un parc sau orice altă zonă în aer liber. Perioada sărbătorilor îi aduce pe oameni împreună, iar noi le asigurăm contextul să rămână cu amintiri de neuitat, alături de familie sau prieteni, prin acest spațiu spațiu destinat mișcării și relaxării.

Patinoar Tunari2

Construcție Patinoar Târgul de Crăciun din Tunari

Pe un fundal de colinde și cu echipamentul potrivit, am pus bazele patinoarului din Târgul de Crăciun din Tunari care a ieșit un adevărat loc magic. Am acoperit toate fazele proiectului, de la consultanță, proiectare până la transport și montarea propriu-zisă a patinoarului. În plus, echipa Perfect Ice a asigurat servicii de mentenanță 24/7. Procedând astfel, organizatorilor le-am acordat toată încrederea noastră, iar patinatorilor le-am dăruit o experiență frumoasă și în siguranță, într-o lună de iarnă plină de magie.

Deși temperaturile din această iarnă nu au fost unele caracteristice sezonului rece, gradele în plus din termometre nu ne-au împiedicat să ne desfășurăm activitatea. Montarea patinoarului a durat aproximativ două zile, iar suprafața pe care a fost instalat nu a necesitat amenajări speciale. Cu o instalație de răcire care menține calitatea gheții chiar și la 15°C, patinoarul din Târgul de Crăciun din Tunari a fost alegerea multora dintre copiii și tinerii prezenți, fie ei practicanți sau doar amatori ai patinajului.

Prin echipamentele performante și tehnologiile de ultimă generație Perfect Ice contribuie la asigurarea unui consum de energie scăzut și la sprijinirea sustenabilității mediului înconjurător, reducând cu pana la 40% costurile de operare oricare ar fi dimensiunile patinoarului. 

Cu cei peste 20 ani de experiență în proiectarea și realizarea patinoarelor mobile și permanente, echipa Perfect Ice se deplasează oriunde pe teritoriul țării, gata să răspundă tuturor solicitărilor clienților, conform timpilor de execuție agreați. Prin experiență și inovație, oferim bucurie pe gheață, chiar și în zile însorite și senine din timpul iernii.