Magia sărbătorilor vine pe patine – Patinoar Târg de Crăciun Piața Constituției

Patinoare de agrement 250 m² – 1800 m². 

Patinoar Târg de Crăciun Piața Constituției

Spiritul și magia sărbătorilor de iarnă nu ar putea fi complete fără o plimbare pe patine în cadrul celui mai așteptat eveniment tematic de sărbători din capitală, Târgul de Crăciun din Piața Constituției. Într-un decor festiv, iubitorii de mișcare au venit, cu mic, cu mare, echipați cu patinele ascuțite, gata să cucerească pista generoasă a patinoarului, de peste 30 de metri lungime şi 20 de metri lăţime. 

Ne declarăm mândri și bucuroși să punem umărul la acest proiect de succes, pe care l-am inclus în portofoliul nostru Perfect Ice, în categoria patinoare mobile în regim de închiriere. Calitatea echipamentelor folosite a contribuit la un rezultat de succes, întrucât patinoarul s-a menținut într-o formă optimă pe tot parcursul târgului, respectiv între 20 noiembrie și 26 decembrie 2022.

Patinoar Târg de Crăciun Piața Constituției 2

Construcție Patinoar Târgul de Crăciun din Piața Constituției

Chiar dacă temperaturile nu au fost unele caracteristice sezonului rece, construcția patinoarului pentru Târgul de Crăciun din Piața Constituției nu a fost nicidecum o provocare pentru echipa Perfect Ice. Datorită echipamentul performant și tehnologiilor de răcire de ultimă generație, gheața s-a menținut în stare perfectă pentru ca vizitatorii târgului să se bucure de o experiență minunată, cu atât mai mult cu cât iarna din acest an nu a fost atât de generoasă în privința ninsorilor.

Acest proiect a fost posibil printr-un sistem de răcire performant care menține calitatea gheții chiar și la temperaturi exterioare de 15°C. Ce mai este de remarcat atunci când ne gândim la patinoarele mobile pe care le regăsim în portofoliul Perfect Ice este consumul redus de energie electrică. Astfel, poți organiza un eveniment remarcabil și asigura bunul mers al lucrurilor la costuri de operare reduse cu pana la 40% față de alte patinoare.

Fără să fi fost necesară o amenajare în prealabil a terenului destinat patinoarului, faza de construcție a durat numai două zile. Fiind vorba de o construcție modulară, instalarea patinoarului de la Târgul de Crăciun din Piața Constituției s-a realizat cu foarte mare ușurință.

Prin patinoarul găzduit de Târgul de Crăciun din Piața Constituției echipa Perfect Ice a reușit să aducă bucuria iernii mai aproape de bucureșteni, fie ei începători sau avansați, copii, tineri sau vârstnici. Toți s-au bucurat de multă voie bună în aer liber, chiar și într-o zi de iarnă, și cu siguranță a fost unul dintre locurile de distracție din capitală care a creat cele mai multe amintiri pentru toată familia.

În cadrul proiectelor de acest tip, echipa Perfect Ice oferă inclusiv servicii de consultanță, proiectare, implementare a proiectului, dar și mentenanță post-vânzare. De unde rezultă că oricare ar fi datele proiectului, cererile clienților noștri sunt întotdeauna onorate, deoarece ele pot fi adaptate și dezvoltate cu ajutorul cunoștințelor și tehnologiilor de care dispunem.

Cu o experiență de peste 20 ani în proiectarea și realizarea patinoarelor mobile și permanente, Perfect Ice are toate datele (expertiză, echipamente și disponibilitate 24/7) care să te convingă că este un partener de încredere pentru următorul tău eveniment pe gheață. Tu vii cu ideea, iar Perfect Ice o șlefuiește și te echipează cu tot ce ai nevoie, pentru un patinoar mobil fie la interior, fie la exterior.

Patinoar Târg de Crăciun Piața Constituției 3