Despre noi

Perfect ICE va pune la dispozitie ultima tehnologie pentru realizarea patinoarelor mobile si permanente, patinoare de inchiriat si patinoare olimpice.

Noi proiectam, furnizam si montam in fiecare an cele mai multe patinoare de inchiriat din Romania !

Avem stoc permanent de piste de gheata, chillere (agregate de racire), mantinele rustice sau de hockey, patine de inchiriat, echipamente pentru mentinerea ghetii.

De la targuri de Craciun, la patinoare olimpice si patinoare pentru filmari si spectacole, Perfect ICE este partenerul ideal pentru proiectul dumneavoastra !

 

Inovatie si Experienta

Perfect ICE este o activitate dezvoltata de ICS, rezultatul a peste 40 de ani de experienta in domeniul instalatiilor termice si hidraulice.

Compania ICS este specializată în proiectarea si realizarea instalațiilor de răcire industriale si comerciale, precum și a patinoarelor.

Livrăm soluții complete, adaptate nevoilor clienților noștri, utilizând cele mai avansate tehnologii din domeniu. Suntem direct distribuitori in Romania al celor mai renumiti producartori din domeniu. Mai multe detalii pe www.cooling.ro.

 

 

Fondatorul I.C.S.

Dipl. Ing. Dan Costache

 

Experienta si spiritul inovator al unuia dintre cei mai respectati profesionisti din Romania stau la baza ICS. In fiecare zi ne ghidam dupa principiile sale, mixand in fiecare proiect in care ne implicam experienta si noile tehnologii!

 

Echipa de management

Certificari

Standard de calitate SRAC

Standard de mediu SRAC

Standard de SSM SRAC

Certificat de operator

Integrator Danfoss

Centru de service autorizat

Centru service autorizat

Atestat ANRE

Eurovent certified performance

Certificat CTI