Distracție și relaxare cu iz de sărbătoare – Patinoar Caro IceLand

Patinoare de agrement 250 m² – 1800 m².

Patinoar Caro

Un patinoar mobil este o soluție sigură de divertisment în orice colț al țării ne-am afla. Dar mai ales în ultimii ani, când iernile au fost mult mai blânde cu noi și, în același timp, nu foarte generoase, fapt ce ne-a privat de bucuria zăpezii. 

Din lanțul de patinoare mobile IceLand amenajate în aer liber, ne îndreptăm atenția asupra pistei de gheață amplasate în curtea hotelului Caro, din București. Zilnic, în perioada 25 noiembrie 2022 – 19 februarie 2023, locuitorii sectorului 2 al capitalei, dar și turiștii cazați la hotel, au întâmpinat sărbătorile direct pe patine.

Însoțiți de familie sau de prieteni, începători sau avansați în ale patinajului, s-au bucurat, cu mic, cu mare, de mișcare în ritmuri de colinde și cu miros de cozonac, scorțișoară și portocală. Cei mai mici dintre patinatori s-au putut antrena și dimineața, la cursurile de inițiere patinaj pentru copii, în afara programului de funcționare al patinoarului.

Patinoar Caro 2

Construcție Patinoar Caro IceLand

Fazele de montare și de demontare a patinoarelor mobile marca Perfect Ice se întind pe un interval de doar două zile, fără a fi necesară o amenajare a terenului. Oricare este dimensiunea solicitată (între 250 m² – 1800 m²), răspundem tuturor solicitărilor clienților noștri, avantajul principal al pistelor mobile de închiriat fiind tipul de construcție modular.

Echipamentele performante și gheața de bună calitate au fost principalele motoare care au asigurat un cadru optim pentru patinat pe toată durata funcționării patinoarului Caro IceLand, indiferent care au fost temperaturile exterioare. Folosim un sistem de răcire de ultimă generație, cu ajutorul căruia gheața se menține, fără probleme, chiar si la temperaturi exterioare de 15°C.

Patinoarele mobile din portofoliul nostru bifează un mare atu, caracterizându-se prin costuri de operare considerabil mai reduse. Mai precis, vorbim de o scădere de pana la 40% a cheltuielilor, prin care încurajăm tranziția către o economie sustenabilă.

În plus, pentru o siguranță sporită, atât pentru organizatori, cât și pentru patinatori, echipa Perfect Ice este pregătită să ofere service permanent 24/7. Astfel, ne luăm măsuri de prevenție a accidentărilor și reducem la minimum eventualele evenimente neplăcute ce derivă din acestea. 

La o simplă trecere în revistă a proiectelor din portofoliul nostru, numărăm cel puțin 13 orașe din țară în care am ajuns cu patinoarele noastre mobile Perfect Ice, în regim de închiriere. Pe cele mai multe dintre ele le-am amenajat în capitală, în aer liber sau la interior, în cadrul târgurilor de Crăciun sau în incinta spațiilor comerciale de tip mall. 

Toate proiectele noastre s-au încheiat cu succes, iar satisfacția cea mai mare este că putem asigura sesiuni de patinaj lejer atât în aer liber, cât și la interior, dar și momente distractive deopotrivă pentru iubitorii de gheață și pentru cei dornici să experimenteze acest sport. 

Echipa Perfect Ice are o experiență de peste 20 ani în proiectarea și realizarea patinoarelor mobile și permanente și oferă servicii complete de consultanță, proiectare, implementare a proiectului și mentenanță post-vânzare. Mai mult, în România suntem direct distribuitori ai celor mai renumiți producători în domeniu.