Patinoar Antena 1 – Ring de dans pe gheață

Patinoare de agrement 600 m2 + 250 m2. 

patinoar antena 1 dancing on ice

Distracție, eleganță, strălucire, dans pe gheață sunt câteva dintre ingredientele cheie are au făcut parte din emisiunea tip concurs de la Antena 1: Dancing on Ice. Ca totul să fie perfect, echipa Perfect Ice a creat cadrul și atmosfera ideală pentru ca vedetele din România să se bucure de un show tv spectaculos.

Acest ring de dans pe gheață a avut la bază o construcție modulară, construită într-un timp foarte scurt din materiale rezistente la coroziune, pentru utilizare intensă și la temperaturi ridicate.

Perfect Ice a creat două patinoare de agrement, unul de 600 m2 unde a avut loc emisiunea televizată și s-au desfășurat filmările, și un patinoar mai mic de 250 m2 unde concurenții s-au putut antrena, zi de zi. 

Construcție patinoar Antena 1

Construcția modulară care are la bază sisteme de răcire de ultimă generație permite instalarea patinoarului în timp record. Echipa Perfect Ice a asigurat calitatea gheții în condiții extreme, respectiv la o temperatură foarte ridicată din timpul filmărilor, mai mare de 200 Celsius. De asemenea, designul Perfect Ice a făcut posibilă montarea decorurilor pe gheață, precum și folosirea în deplină siguranță a videoproiectoarelor pentru iluminatul patinoarului. 

Un patinoar de agrement mobil de la Perfect Ice este mult mai eficient din punct de vedere energetic decât alte sisteme de patinoare. Designul modular Perfect Ice permite realizarea de patinoare cu diferite dimensiuni, care se pot amplasa în orice locație și care pot funcționa chiar și la temperaturi de peste 20 grade Celsius.

Calitatea patinoarului nu este însă singura condiție pentru un eveniment pe gheață de succes. Succesul acestui proiect a depins de mulți factori, cum ar fi un concept bun, un management strict al proiectului și o supraveghere excelentă în toate fazele proiectului. Astfel, pentru ca producția Live, filmările și antrenamentele să se desfășoare în cele mai bune condiții, personalul tehnic Perfect Ice a acordat asistență tehnică la locație pe perioada filmărilor.

Perfect Ice este partenerul tău numărul 1 pentru un eveniment pe gheață de succes.