IceLand, patinoar City Park Mall Constanța: O experiență unică la malul mării

Patinoare de agrement 250 m² – 1800 m². 

Patinoar City Park Mall Constanța

Cine spune că nu te poți bucura de briza mării în timp ce ești pe un patinoar înseamnă că nu a ajuns la City Park Mall din Constanța. Echipa Perfect Ice a adus spiritul sărbătorilor de iarnă și pe litoral, chiar lângă lacul Tăbăcăriei din Constanța, din noiembrie 2022 și până la sfârșitul lunii februarie 2023.

Într-un decor magic, de poveste, în care de la mic la mare locuitorii Constanței au alunecat lin pe patine, gheața s-a menținut până la finalul sezonului fără probleme, chiar dacă în cea mai mare parte din timp au fost zile cu temperaturi ridicate.

„Ne vedem pe gheață!” nu trebuie să fie neapărat o invitație într-un oraș de munte sau într-un târg tematic de Crăciun. Este o experiență de care te poți bucura oriunde regăsești proiectele marca Perfect Ice. Până în prezent, am adus bucurie în peste 13 orașe din România în care am ajuns cu patinoarele noastre mobile, în regim de închiriere. 

Echipa Perfect Ice s-a ocupat de acest proiect de la faza inițială de consultanță, proiectare până la montarea propriu-zisă a patinoarului. În aer liber sau în incinta spațiului dorit, noi venim cu dimensiunile solicitate, iar pentru construcția și instalarea patinoarului nu este necesar să se pregătească suprafața în prealabil. Mai mult decât atât, te poți baza pe tot suportul nostru pentru servicii de mentenanță 24/7.

Construcție Patinoar IceLand, City Park Mall Constanța

Patinoarele mobile au creat senzația că muntele și marea se contopesc, în timp ce colindele de pe fundal au amplificat emoțiile tuturor copiilor, părinților și bunicilor deopotrivă, aducându-i într-un cadru de poveste.

Tehnologia de ultimă generație folosită de Perfect Ice a făcut posibilă construcția patinoarului IceLand din Constanța, un spațiu de agrement amenajat pentru locuitorii de la malul mării. Temperaturile ridicate din această iarnă nu au fost deloc o provocare pentru echipa Perfect Ice, datorită experienței personalului tehnic în domeniul instalațiilor de răcire. Chiar și atunci când sunt atinse temperaturi de 15°C, gheața își menține calitatea și nu împiedică patinajul.

Patinoar City Park Mall Constanța 2

Succesul proiectului a venit din respectarea angajamentelor de ambele părți și, mai ales, a timpului de execuție agreat. Astfel, finalizarea patinoarului mobil nu a durat mai mult de 2 zile. 

De asemenea, unul dintre avantajele oferite de patinoarele mobile de la Perfect Ice este faptul că echipamentele și tehnologia folosită contribuie la reducerea consumului de energie electrică cu până la 40%.

Ne bucurăm că putem aduce satisfacție și bună dispoziție iubitorilor sporturilor de iarnă prin intermediul patinoarelor noastre mobile, indiferent de orașul în care se află. Pistele noastre de patinaj sunt mobile și vin cu o mare facilitate, aceea de a putea fi montate și demontate cu ușurință, respectiv mutate în orice locație din România.

Iar, cea mai bună dovadă că poți desfășura activități de iarnă chiar și pe litoral este patinoarul IceLand, din Constanța. 

Patinoar City Park Mall Constanța 3