De la cumpărături direct pe patinoar. IceLand, Promenada Mall București

Patinoare de agrement 250 m² – 1800 m². 

Patinoar Promenada

Pentru bucureștenii colecționari de vederi panoramice, sezonul de iarnă 2022-2023 a fost un bun prilej de patinat printre sesiunile de cumpărături de sărbători, chiar pe terasa mall-ului Promenada. Amenajat în aer liber, la nivelul 2 al centrului comercial, patinoarul IceLand a adus bucuria iernii pentru locuitorii sectorului 1 din capitală, și persoanele aflate în vizită.

Însoțiți de familie sau de gașca de prieteni, copiii, tinerii și adulții s-au distrat copios și au testat gheața, la înălțime, pe o pistă cu o suprafață de 600 m² marca Perfect Ice. Patinoarul a funcționat zilnic, între orele 10:00-22:00, din luna decembrie și până în februarie inclusiv. Atmosfera animată a fost completată de servicii conexe, în zone special dedicate, de închiriere și de închiriere și de întreținere a patinelor, dar și de închiriere a tutorilor, figurine ajutătoare sub formă de foci sau pinguini, spre încântarea celor mai mici dintre patinatori. 

Indoor sau outdoor, un patinoar mobil asigură o modalitate inedită de petrecere a timpului liber, dar și de a rămâne în formă în sezonul rece, deopotrivă pentru amatori și profesioniști, de toate vârstele. Cei începători au prins curaj cu ajutorul lecțiilor individuale de patinaj, ghidați sub atenta îndrumare a instructorilor.

Asigurând un suport permanent pentru montarea tuturor componentelor patinoarelor (piste, mantinele, echipamente destinate menținerii gheții),  echipa Perfect Ice este mereu gata să ajungă în orice colț din România. Portofoliul nostru reunește cel puțin 13 orașe în care am livrat și închiriat patinoare mobile, cu instalare și demontare în timp record.

Patinoar Promenada 2

Construcție Patinoar IceLand, Promenada Mall București

Prin proiectul Promenada pe patine, echipa Perfect Ice a pus pe harta României și a industriei singurul patinoar la înălțime din țara noastră. Amplasat la 14 metri deasupra orașului București, patinoarul IceLand a asigurat, într-un cadru magic de sărbătoare, una dintre cele mai mari distracții din perioada iernii.

Cu o echipă tehnică acreditată, cu experiență în instalații de răcire, precum și datorită echipamentelor și tehnologiilor de înaltă calitate, am reușit să punem bazele unui proiect de succes, la înălțime, oferind astfel accesul pe gheață tuturor pasionaților de patinaj din nordul capitalei, dar și din proximitate.

Timpii de construcție și calitatea gheții sunt principalele ingrediente care ne ajută să oferim experiențe memorabile, dar și o stare de maximă siguranță pe gheață, asigurată atât de calitatea superioară a mantinelei de tip hockey, dar și de profesionalismul personalului de operare al patinoarului. Patinoarul IceLand din incinta mall-ului Promenada a fost montat în doar două zile, fără să fi fost necesară o pregătire a suprafeței de personalul centrului comercial.

Gheața de foarte bună calitate este rezultatul unui sistem de răcire bine pus la punct ce conferă și un cadru optim de patinaj pe tot parcursul sezonului. Astfel, tranziția de la temperaturi scăzute până chiar și la cele de 15°C, nu a ridicat probleme de calitate a gheții pe pista patinoarul IceLand, de la Promenada.

Pentru a putea răspunde tuturor solicitărilor clienților noștri, în cei peste 20 ani de experiență pe piață, ne-am adaptat permanent în funcție de nevoile lor și am avut grijă să investim în tehnologii și echipamente de ultimă generație. În acest sens, patinoarele mobile Perfect Ice se deosebesc prin consumul scăzut de energie electrică și costurile reduse de operare, chiar și cu mai mult de 40%.

De ce să ne alegi pe noi? Echipa Perfect Ice asigură servicii complete în domeniul patinoarelor și a producerii gheții, de la consultanță, proiectare, implementarea proiectului și mentenanță post-vânzare. Nu în ultimul rând, în România suntem direct distribuitori ai celor mai renumiți producători în domeniu. 

Proiectele livrate cu succes în peste 13 orașe și încrederea în polivalența serviciilor reprezintă cartea noastră de vizită, dar și promisiunea că vom oferi aceleași experiențe memorabile, la aceleași standarde superioare de calitate, oriunde vom ajunge în țară.